Zobacz wszytkie serwisy JOE.pl
blogiblog4u.pl blogiblogasek.pl katalog stronwjo.pl avataryavatary.ork.pl czcionkiczcionki.joe.pl aliasydai.pl, ork.pl, j6.pl tapety tapety.joe.pl obrazkiobrazki na NK
Online: ---
zdrowie i choroby
Szanowny Użytkowniku,
Zanim klikniesz 'Przejdź do serwisu', prosimy o przeczytanie tej informacji.
Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), informujemy, iż Państwa dane osobowe zawarte w plikach cookies są przetwarzane w celu i zakresie niezbędnym do udostępniania niektórych funkcjonalności serwisu. W przypadku braku zgody na takie przetwarzanie prosimy o zmianę ustawień w stosowanej przez Państwa przeglądarce internetowej.
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest GO-MEDIA, z siedzibą ul. Stanisława Betleja 12 lok 10, 35-303 Rzeszów, VAT-ID: PL792-209-42-66.
Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu świadczenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, wszelkie wnioski dotyczące wskazanych powyżej praw prosimy kierować na adres email: gomedia@interia.pl.
dane mogą być udostępniane przez Administratora podmiotom: Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o., w celu prowadzenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
podane dane będą przetwarzane na podstawie zgody tj. art. 6 ust. 1 pkt i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody.
ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
klikmapa.pl
Blog nie aktywny. Dodaj notkę aby usunąć tą informację oraz reklamy w treści bloga
Ciekawoski o Ashley + foteczki

Ciekawoski o Ashley + foteczki
4/01/2008 15:11:31

Cześć dziś dodam trochę wiadomości o karierze Ashley oraz kilka jej foteczek...

 

Początki kariery filmowej :


Na początku lat 90. XX wieku wystąpiła w kilku epizodach w filmach. Stała się znana głównie dzięki odtwarzaniu głównych ról w produkcjach telewizyjnych Disney Channel, takich jak High School Musical. Oprócz tego, grała także w serialach, m.in. Siódme niebo, Boston Public i Beverly Hills 90210. Obecnie gra w Nie ma to jak hotel (The Suite Life of Zack and Cody) .

 

Kariera muzyczna : 

 

Nagrała także album, Headstrong, którego premiera miała miejsce 6 lutego 2007. Z tej płyty pochodzą single: He Said She Said, Not Like That, Suddenly, które doczekały się teledysków w formie trzyczęściowej opowieści oraz Be Good to Me. Krążyła pogłoska, że Ashley nagra następny album, jednak sama zdementowała te plotki w programie Good Morning America, mówiąc:"...Na razie nie będzie nowego albumu. Owszem, miałam to w planach jednak zmieniłam decyzję. Jeżeli już można go się spodziewać to najwcześniej za 2 lata. Teraz chce jaknajlepiej wypromować Headstrong...". 13 listopada odbyła się premiera jej filmu DVD - There's Something About Ashley, w którym znajdą się teledyski z Headstrong.

 

Filmografia

Gościnnie

  • 2002: Still Standing jako Bonnie
  • 2002-2007: George Lopez jako Olivia / Przyjaciółka Carmen
  • 2001-2005: Grounded for Life
  • 2001: Kate Brasher jako Winona
  • 2000-2001: Bette jako Jessica
  • 2000-2006: Zwariowany świat Malcolma (Malcolm in the Middle) jako Dziewczyna
  • 2000-2004: Boston Public jako Carol Prader
  • 2000-2001: Geena Davis Show, The jako Tracy
  • 1999: Z życia gwiazd (Movie Stars) jako Studentka
  • 1999-2002: Szał na Amandę (Amanda Show, The) jako Fanka Amandy
  • 1999-2002: Once and Again jako Marni
  • 1998-2002: Kolorowy dom (Hughleys, The) jako Stephanie
  • 1998-2006: Czarodziejki (Charmed) jako Nastolatka
  • 1997-1999: Smart Guy jako Amy
  • 1996-2007: Siódme niebo (7th Heaven) jako Janice
  • 1990-2000: Beverly Hills, 90210 jako Nicole Loomis

Foteczki Ashley Tisdale :

Ashley Tisdale Sharpay Evans High School Musical   

 


Głosuj (0)

Aneczka ||| [Powrót] Komentuj

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo







Design by Angel. Powered by Blog4u.pl